Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zwykły schab staje się nudny można przykryć go pierzynką z różnych warzyw ja wybrałam marchewkę z rzodkiewką, danie wyszło bardzo smaczne.
Prosta do przygotowania, pełna smaku i warzyw sałatka z ogórków, która idealn...
Odsłon: 28997
Szybkie i łatwe ciasto do popołudniowej kawy. Może to być jabłecznik, placek...
Odsłon: 175
Prosta do przygotowania, pełna smaku i warzyw sałatka z ogórków, która idealn...
Odsłon: 28997
Szybkie i łatwe ciasto do popołudniowej kawy. Może to być jabłecznik, placek...
Odsłon: 175
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju
3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
5. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
6. Następnie tą czynność powtarzamy z rzodkiewką, również ścieramy na tarce o dużych oczkach.
7. Do warzyw dodajemy ketchup oraz majonez i dokładnie mieszamy.
8. Tak przygotowaną pierzynką przykrywamy mięso
9. Zapiekamy w piekarniku 30 minut w 180˚C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.