Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już od jakiegoś czasu nosiło mnie na gotowanie mięsa w metodzie próżniowej. Mięso jest bardzo soczyste ,miękkie i aromatyczne.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1141
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7888
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1141
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13655
Składniki
Kotlety (ok. 2 cm ) każde z osobna wkładamy do woreczka dodajemy po łyżce przyprawy masala ,zamykamy i wysysamy powietrze z woreczków. Wkładamy do lodówki na noc. W garnku gotujemy wodę i wrzucamy woreczki na wrzątek. Gotujemy ok. 15 min ,po czym wyciągamy. Mięso można zgrillować tuż przed podaniem lub podać bezpośrednio po ugotowaniu.