Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1577
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231993
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5074
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1577
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231993
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5074
Składniki
Schab natrzeć czosnkiem przeciśniętym przez praskę polać olejem z każdej strony obsypać solą pieprzem i i ziołami wsawić do lodówki najlepiej na całą noc. na drugi dzień przełożyć do worka do pieczenia wlać sos powstały z marynaty i dodać 2 jabłka obrane i pokrojone na kawałki piec w piekarniku ok. 45 minut obracając co jakiś czas workiem.Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć dodać schab wyciągnięty z worka i pokrojony na kawałki,resztę jabłek obranych i pokrojonyh i podlać 2 szklankami wody,dusić do miękkości,sos doprawić solą pieprzem ,magi .Życzę smacznego.