Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab wieprzowy jest dobrym źródłem żelaza, jednego z najistotniejszych składników odżywczych.
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 38
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 82
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 106
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 38
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 82
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 106
Składniki
Mięso umyj osusz. W małej misce dodaj 2 ząbki czosnku rozgniecionego przez praskę, odrobinę soli, pieprzu, ziół prowansalskich i 2 łyżki masła. Mięso ponacinaj w poprzek do połowy grubości mięsa. Natrzyj mięso masłem z czosnkiem i wcieraj w mięso . Na koniec dodaj kilka listków pietruszki pokrajanej. Piec 180 stopni przez 1.5 godziny.