Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab wieprzowy jest dobrym źródłem żelaza, jednego z najistotniejszych składników odżywczych.
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 55
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 55
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Mięso umyj osusz. W małej misce dodaj 2 ząbki czosnku rozgniecionego przez praskę, odrobinę soli, pieprzu, ziół prowansalskich i 2 łyżki masła. Mięso ponacinaj w poprzek do połowy grubości mięsa. Natrzyj mięso masłem z czosnkiem i wcieraj w mięso . Na koniec dodaj kilka listków pietruszki pokrajanej. Piec 180 stopni przez 1.5 godziny.