Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dzisiaj pysznie kruche mięsko,aromatyczne i baaardzo smaczne.Mięso każdemu na pewno posmakuje.Nie ma jak stare sprawdzone i niczym nie udziwnione przepisy:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8123
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8123
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Składniki
Pieczarki pokroić w grubsze plastry,dać łyżkę masła i podsmażyć,dodać pokrojoną cebulę,paprykę,chwilę zasmażyć. Osobno w rondlu przez chwilę podsmażyć mięso pokrojone w plastry.Dodać pieczarki z cebulą i papryką,zalać wodą do przykrycia mięsa. Dodać przyprawy,ziele,liście,gotować około 40min. Mięso od schabu szybko się gotuje,na końcu dodać mąkę roztrzepaną w odrobinie zimnej wody ,oraz jogurt,zamieszać,doprawić do smaku.Zagotować.
Smacznego życzę!