Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dzisiaj pysznie kruche mięsko,aromatyczne i baaardzo smaczne.Mięso każdemu na pewno posmakuje.Nie ma jak stare sprawdzone i niczym nie udziwnione przepisy:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1101
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2205
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4244
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1101
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2205
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4244
Składniki
Pieczarki pokroić w grubsze plastry,dać łyżkę masła i podsmażyć,dodać pokrojoną cebulę,paprykę,chwilę zasmażyć. Osobno w rondlu przez chwilę podsmażyć mięso pokrojone w plastry.Dodać pieczarki z cebulą i papryką,zalać wodą do przykrycia mięsa. Dodać przyprawy,ziele,liście,gotować około 40min. Mięso od schabu szybko się gotuje,na końcu dodać mąkę roztrzepaną w odrobinie zimnej wody ,oraz jogurt,zamieszać,doprawić do smaku.Zagotować.
Smacznego życzę!