Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybki już chyba się kończą,tak na zakończenie sezonu grzybowego zrobiłam schab.Wyszedł bardzo smaczny:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2646
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2906
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2646
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2906
Składniki
Plastry schabu obtoczyć w mące i usmażyć z dwóch stron. Wyjąć usmażone do osobnego naczynia,a na tej samej patelni usmażyć cebulę pokrojoną w piórka oraz pokrojone prawdziwki. Gdy już grzybki i cebula są usmażone,podlać wodą około 1/2 l. Włożyć upieczony schab,przykryć i dusić do miękkości mięsa tak około 1/2 godz. Doprawić do smaku przyprawami oraz dodać śmietankę,zagotować.
Smacznego życzę!