Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybki już chyba się kończą,tak na zakończenie sezonu grzybowego zrobiłam schab.Wyszedł bardzo smaczny:)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 153
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 829
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 153
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 829
Składniki
Plastry schabu obtoczyć w mące i usmażyć z dwóch stron. Wyjąć usmażone do osobnego naczynia,a na tej samej patelni usmażyć cebulę pokrojoną w piórka oraz pokrojone prawdziwki. Gdy już grzybki i cebula są usmażone,podlać wodą około 1/2 l. Włożyć upieczony schab,przykryć i dusić do miękkości mięsa tak około 1/2 godz. Doprawić do smaku przyprawami oraz dodać śmietankę,zagotować.
Smacznego życzę!