Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię gotowany schab i lubię koperek,a to danie należy do moich ulubionych.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
schab z warzywami i przyprawami ugotować,wystudzić,mięso pokroić w plastry i włożyć do rondla z wywarem
mąkę dobrze wymieszać z zimnym wywarem z mięsa i ze śmietaną
koperek drobno posiekać i dodać do rondla z mięsem,gotować na małym ogniu,
do gorącego wywaru wlać mąkę ze śmietaną delikatnie mieszając,doprawić solą i pieprzem do sosu można dodać łyżeczkę soku z cytryny
Podawać z ziemniakami z wody i surówką