Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię gotowany schab i lubię koperek,a to danie należy do moich ulubionych.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4807
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13060
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7346
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4807
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13060
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7346
Składniki
schab z warzywami i przyprawami ugotować,wystudzić,mięso pokroić w plastry i włożyć do rondla z wywarem
mąkę dobrze wymieszać z zimnym wywarem z mięsa i ze śmietaną
koperek drobno posiekać i dodać do rondla z mięsem,gotować na małym ogniu,
do gorącego wywaru wlać mąkę ze śmietaną delikatnie mieszając,doprawić solą i pieprzem do sosu można dodać łyżeczkę soku z cytryny
Podawać z ziemniakami z wody i surówką