Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam dla osób, które nie lubią stać w kuchni. Idealne na codzień jak i od święta. Koniecznie spróbuj ️
Woreczek do pieczenia, blender
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37490
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 381
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 139
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 364
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9218
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37490
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 381
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 139
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 364
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9218
Składniki
Mięso nacieramy czosnkiem, majerankiem, tymiankiem, solą i pieprzem. Obsmażany. Paprykę kroimy w kostkę, polowe przekładamy do woreczka, potem mięso i znowu papryka. Zalewamy marynatą zmieszaną z colą. Dodajemy liść laurowy i pieczemy godzinę i dwadzieścia minut. Mięso wyjmujemy na bok, zawartość woreczka (bez liści) blendujemy w blenderze na sos. Mięso kroimy i podajemy z sosem oraz kaszą, ryżem lub ziemniakami. Smacznego!