Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam dla osób, które nie lubią stać w kuchni. Idealne na codzień jak i od święta. Koniecznie spróbuj ️
Woreczek do pieczenia, blender
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
Mięso nacieramy czosnkiem, majerankiem, tymiankiem, solą i pieprzem. Obsmażany. Paprykę kroimy w kostkę, polowe przekładamy do woreczka, potem mięso i znowu papryka. Zalewamy marynatą zmieszaną z colą. Dodajemy liść laurowy i pieczemy godzinę i dwadzieścia minut. Mięso wyjmujemy na bok, zawartość woreczka (bez liści) blendujemy w blenderze na sos. Mięso kroimy i podajemy z sosem oraz kaszą, ryżem lub ziemniakami. Smacznego!