Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam dla osób, które nie lubią stać w kuchni. Idealne na codzień jak i od święta. Koniecznie spróbuj ️
Woreczek do pieczenia, blender
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112968
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 308
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 653
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 527
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112968
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 308
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 653
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 527
Składniki
Mięso nacieramy czosnkiem, majerankiem, tymiankiem, solą i pieprzem. Obsmażany. Paprykę kroimy w kostkę, polowe przekładamy do woreczka, potem mięso i znowu papryka. Zalewamy marynatą zmieszaną z colą. Dodajemy liść laurowy i pieczemy godzinę i dwadzieścia minut. Mięso wyjmujemy na bok, zawartość woreczka (bez liści) blendujemy w blenderze na sos. Mięso kroimy i podajemy z sosem oraz kaszą, ryżem lub ziemniakami. Smacznego!