Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam dla osób, które nie lubią stać w kuchni. Idealne na codzień jak i od święta. Koniecznie spróbuj ️
Woreczek do pieczenia, blender
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Składniki
Mięso nacieramy czosnkiem, majerankiem, tymiankiem, solą i pieprzem. Obsmażany. Paprykę kroimy w kostkę, polowe przekładamy do woreczka, potem mięso i znowu papryka. Zalewamy marynatą zmieszaną z colą. Dodajemy liść laurowy i pieczemy godzinę i dwadzieścia minut. Mięso wyjmujemy na bok, zawartość woreczka (bez liści) blendujemy w blenderze na sos. Mięso kroimy i podajemy z sosem oraz kaszą, ryżem lub ziemniakami. Smacznego!