Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe nadziewamy tym co mamy, polecam taką wersję :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, następnie rozbijamy. 2. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie.
3. Ser kroimy na paski.
4. Plastry schabu rozkładamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Na każdy kawałek mięsa układamy pasek sera i kilka brokuł.
6. Schab ciasno zwijamy w roladkę.
7. Panierujemy najpierw w roztrzepanym widelcem jajku a następnie w bułce.
8. Roladki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.