Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe nadziewamy tym co mamy, polecam taką wersję :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
1. Schab kroimy w plastry, następnie rozbijamy. 2. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie.
3. Ser kroimy na paski.
4. Plastry schabu rozkładamy, doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Na każdy kawałek mięsa układamy pasek sera i kilka brokuł.
6. Schab ciasno zwijamy w roladkę.
7. Panierujemy najpierw w roztrzepanym widelcem jajku a następnie w bułce.
8. Roladki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.