Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1834
Polecam, pychota.
Odsłon: 607
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 498
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1834
Polecam, pychota.
Odsłon: 607
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 498
Składniki
Schab umyć. Przy pomocy długiego noża zrobić na samym środku mięsa dziurę. Do środka mięsa wciskać kolejno śliwki aż pojawią się na drugim końcu schabu. Skropić mięso sokiem z cytryny i odstawić na 15 minut. Schab przyprawić i posmarować przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Masło rozgrzać na patelni i na nim przysmażyć z obu stron schab. Przełożyć do brytfanny i wlać szklankę wody. Piec ok. godz pod przykryciem. Zdjąć pokrywkę i piec ok. 35 min.