Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1841
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1599
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2096
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1841
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1599
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2096
Składniki
Schab umyć. Przy pomocy długiego noża zrobić na samym środku mięsa dziurę. Do środka mięsa wciskać kolejno śliwki aż pojawią się na drugim końcu schabu. Skropić mięso sokiem z cytryny i odstawić na 15 minut. Schab przyprawić i posmarować przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Masło rozgrzać na patelni i na nim przysmażyć z obu stron schab. Przełożyć do brytfanny i wlać szklankę wody. Piec ok. godz pod przykryciem. Zdjąć pokrywkę i piec ok. 35 min.