Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grzybowy smak mięsa z czym kto lubi.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11536
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1241
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12120
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2488
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11536
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1241
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12120
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2488
Składniki
Mięso pokroić jak na kotlety, przyprawić: czosnkiem, majerankiem, przyprawą do mięsa duszonego , solą i pieprzem i pozostawić w lodówce kilka godzin.
Na rozgrzanej patelni podsmażyć schab z obu stron a następnie przełożyć do naczynia z "wywarem na żeberkach".
Grzyby suszone namoczyć ( ok. 20 min) i dodać do mięsa z wywarem.
Wszystko dusimy ok. 60 minut. Pod koniec dodajemy śmietanę i mąkę. Dusimy jeszcze kilka minut. Smacznego.