Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby tandeta...niby nic...jednak coś. Standardy fajne są.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 132
Składniki
Kotlety przez noc namoczyć w mleku wymieszanym z solą ,pieprzem i czosnkiem. Kotlety wyciągnąć z mleka ,osuszyć papierowym ręcznikiem ,oprószyć solą i pieprzem ,zrobić panierkę z bułki tartej i jajka. Smażyć na smalcu na średnim ogniu.