Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię łączyć różne mięsa z czosnkiem niedźwiedzim.Nadaje on daniom mięsnym specyficznego smaku i aromatu.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4897
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1044
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9571
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1422
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4897
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1044
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9571
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1422
Składniki
Mięso pokroić w plastry i cienko rozbić. Oprószyć przyprawami i odstawić na godzinę do lodówki by nabrały aromatu przypraw. Pesto przełożyć do miseczki, wymieszać z żółtkiem i parmezanem. Na każdym kotlecie położyć łyżkę pesto i zwijać ciasno w roladki. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na rumiano. Podałam z ziemniakami i surówką.