Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię łączyć różne mięsa z czosnkiem niedźwiedzim.Nadaje on daniom mięsnym specyficznego smaku i aromatu.
...ale pyszny.
Odsłon: 720
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 84
Polecam.
Odsłon: 628
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 367
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 166
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5139
...ale pyszny.
Odsłon: 720
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 84
Polecam.
Odsłon: 628
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 367
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 166
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5139
Składniki
Mięso pokroić w plastry i cienko rozbić. Oprószyć przyprawami i odstawić na godzinę do lodówki by nabrały aromatu przypraw. Pesto przełożyć do miseczki, wymieszać z żółtkiem i parmezanem. Na każdym kotlecie położyć łyżkę pesto i zwijać ciasno w roladki. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na rumiano. Podałam z ziemniakami i surówką.