Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja tradycyjnego schabowego.
Kotlety rozbijamy tłuczkiem.
Jajka, mleko, mąkę oraz przyprawy mieszamy na gładko.
Każdy kotlet obtaczamy w cieście.
Smażymy na oleju z obu stron. Przekładamy do naczynia żaroodpornego i wkładamy do ciepłego piekarnika by doszły.
Ja podałam z piklami z ogórków i ziemniaczkami księżnej. Dziękuję Ci maluszekk za przypomnienie przepisu, ja dodałam zamiast gałki muszkatołowej czosnek granulowany.
Smacznego.
Bardzo smaczna sałatka idealna na różne okazje jak również na spotkania przy...
Odsłon: 2394
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 541
Bardzo smaczna sałatka idealna na różne okazje jak również na spotkania przy...
Odsłon: 2394
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 541
Składniki
Kotlety rozbijamy tłuczkiem. Jajka, mleko, mąkę oraz przyprawy mieszamy na gładko. Każdy kotlet obtaczamy w cieście.
Smażymy na oleju z obu stron. Przekładamy do naczynia żaroodpornego i wkładamy do ciepłego piekarnika by doszły.
Ja podałam z piklami z ogórków i ziemniaczkami księżnej. Dziękuję Ci maluszekk za przypomnienie przepisu, ja dodałam zamiast gałki muszkatołowej czosnek granulowany. Smacznego.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1735
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2407