Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kto nie lubi schabowego, ten jest kruchy i soczysty
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1154
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1192
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13265
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1154
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1192
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13265
Składniki
plastry schabu rozbić
obsmarować je majonezem oraz posolić i popieprzyć
o panierować: najpierw w mące, później w jajku, na końcu w bułce
gotowe do usmażenia rozgrzać tłuszcz na patelni i usmażyć
gotowe