Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kto nie lubi schabowego, ten jest kruchy i soczysty
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 50
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 279
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 50
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 279
Składniki
plastry schabu rozbić
obsmarować je majonezem oraz posolić i popieprzyć
o panierować: najpierw w mące, później w jajku, na końcu w bułce
gotowe do usmażenia rozgrzać tłuszcz na patelni i usmażyć
gotowe