Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kto nie lubi schabowego, ten jest kruchy i soczysty
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Składniki
plastry schabu rozbić
obsmarować je majonezem oraz posolić i popieprzyć
o panierować: najpierw w mące, później w jajku, na końcu w bułce
gotowe do usmażenia rozgrzać tłuszcz na patelni i usmażyć
gotowe