Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiad u córci zrobiłam pysznego schabowego w panierce
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4945
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13370
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7507
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4945
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13370
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7507
Składniki
Schab pokroić na plastry po 1,5 - 2 cm, zbić je młotkiem do kotletów a następnie posolić posypać pieprzem i posmarować musztardą z każdej strony, ułożyć na talerzu i pozostawić aby mięso przeszło smakiem musztardy
Gotowe plastry schabu obtoczyć w jajku i bułce i smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor