Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowy dobry na każdą okazję, ale może podać go tak trochę inaczej ? Zapraszam
Piekarnik, miski, garnki, patelnia
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 51
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31216
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 388
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1488
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 51
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31216
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 388
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1488
Składniki
Mięsko najpierw obtoczyć w mące, następnie w jajku i bułce
Na usmażone schabowe połóż podsuszone pieczarki, przykryj serem i do piekarnika
Piecz góra i dół temp 95 stopni aż ser się rozpuści. Smacznego 🫶
Mięsko oczyść z przerostów i tłuszczyku. Ja z tego co odcinam to zawsze robię rósł
Pokroić w plastry ok 1 cm grubość
Rozbój mięsko przykryte woreczkiem aby nie pryskało dookoła
Rozbij po obydwu stronach
Pieczarki pokroić w plasterki i poddusić na wolnym ogniu. Można doprawić solą i pieprzem