Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso można faszerować praktycznie wszystkim, każdy skład pasuje, więc moja propozycja trochę dziwna, ale wypróbujcie, bo warto.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6624
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4549
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327012
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6624
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4549
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327012
Składniki
1. Mięso kroimy na połówki, obcinamy wystające kawałki i robimy w środku otwór 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą
3. Twaróg przekładamy do miski, ugniatamy widelcem, wbijamy żółtko, dodajemy musztardę oraz drobno pokrojoną paprykę i posiekany szczypiorek
4. Farsz dokładnie mieszamy i wkładamy w otwór w mięsie
5. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180°C
6. Przed podaniem kroimy w plastry, można podąć na ciepło jak również i jako przekąska na zimno 7. Smacznego