Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso można faszerować praktycznie wszystkim, każdy skład pasuje, więc moja propozycja trochę dziwna, ale wypróbujcie, bo warto.
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13273
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 471
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9802
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13273
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 471
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9802
Składniki
1. Mięso kroimy na połówki, obcinamy wystające kawałki i robimy w środku otwór 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą
3. Twaróg przekładamy do miski, ugniatamy widelcem, wbijamy żółtko, dodajemy musztardę oraz drobno pokrojoną paprykę i posiekany szczypiorek
4. Farsz dokładnie mieszamy i wkładamy w otwór w mięsie
5. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180°C
6. Przed podaniem kroimy w plastry, można podąć na ciepło jak również i jako przekąska na zimno 7. Smacznego