Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso można faszerować praktycznie wszystkim, każdy skład pasuje, więc moja propozycja trochę dziwna, ale wypróbujcie, bo warto.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 156
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37478
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 156
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37478
Składniki
1. Mięso kroimy na połówki, obcinamy wystające kawałki i robimy w środku otwór 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą
3. Twaróg przekładamy do miski, ugniatamy widelcem, wbijamy żółtko, dodajemy musztardę oraz drobno pokrojoną paprykę i posiekany szczypiorek
4. Farsz dokładnie mieszamy i wkładamy w otwór w mięsie
5. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180°C
6. Przed podaniem kroimy w plastry, można podąć na ciepło jak również i jako przekąska na zimno 7. Smacznego