Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso można faszerować praktycznie wszystkim, każdy skład pasuje, więc moja propozycja trochę dziwna, ale wypróbujcie, bo warto.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 728
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1499
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6030
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8900
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 728
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1499
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6030
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8900
Składniki
1. Mięso kroimy na połówki, obcinamy wystające kawałki i robimy w środku otwór 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą
3. Twaróg przekładamy do miski, ugniatamy widelcem, wbijamy żółtko, dodajemy musztardę oraz drobno pokrojoną paprykę i posiekany szczypiorek
4. Farsz dokładnie mieszamy i wkładamy w otwór w mięsie
5. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180°C
6. Przed podaniem kroimy w plastry, można podąć na ciepło jak również i jako przekąska na zimno 7. Smacznego