Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 235
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 235
Składniki
SERCA OCZYŚCIĆZALAĆ ZIMNĄ WODĄ I OD MOMENTU WRZENIA GOTOWAĆ 10 MIN.ODLAĆ WODĘ NASTĘPNIE ZALAĆ SERCA GORĄCYM BULIONEM DODAĆ ZIELE ANGIELSKIE ,LIŚĆ LAUROWY ,SÓL I PIEPRZ.DUSIĆ 15 MIN.
CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ PODSMAŻYĆ NA MAŚLE I DODAĆ DO SERC RAZEM Z PAPRYKĄ W PROSZKU DUSIĆ DO MIĘKKOŚCI.DODAĆ POKROJONĄW KOSTKĘ PAPRYKĘ I KONCENTRAT POMIDOROWY DUSIĆ KOLEJNE 10 MIN.
MĄKĘ ROZMIESZAĆ W ODROBINIE WODY DODAĆ DO SERC ,WYMIESZAĆ,ZAGOTOWAĆ ,DOPRAWIĆ DO SMAKU I DANIE GOTOWE.