Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10365
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1163
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11577
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 579
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10365
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1163
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11577
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 579
Składniki
SERCA OCZYŚCIĆZALAĆ ZIMNĄ WODĄ I OD MOMENTU WRZENIA GOTOWAĆ 10 MIN.ODLAĆ WODĘ NASTĘPNIE ZALAĆ SERCA GORĄCYM BULIONEM DODAĆ ZIELE ANGIELSKIE ,LIŚĆ LAUROWY ,SÓL I PIEPRZ.DUSIĆ 15 MIN.
CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ PODSMAŻYĆ NA MAŚLE I DODAĆ DO SERC RAZEM Z PAPRYKĄ W PROSZKU DUSIĆ DO MIĘKKOŚCI.DODAĆ POKROJONĄW KOSTKĘ PAPRYKĘ I KONCENTRAT POMIDOROWY DUSIĆ KOLEJNE 10 MIN.
MĄKĘ ROZMIESZAĆ W ODROBINIE WODY DODAĆ DO SERC ,WYMIESZAĆ,ZAGOTOWAĆ ,DOPRAWIĆ DO SMAKU I DANIE GOTOWE.