Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
SERCA OCZYŚCIĆZALAĆ ZIMNĄ WODĄ I OD MOMENTU WRZENIA GOTOWAĆ 10 MIN.ODLAĆ WODĘ NASTĘPNIE ZALAĆ SERCA GORĄCYM BULIONEM DODAĆ ZIELE ANGIELSKIE ,LIŚĆ LAUROWY ,SÓL I PIEPRZ.DUSIĆ 15 MIN.
CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ PODSMAŻYĆ NA MAŚLE I DODAĆ DO SERC RAZEM Z PAPRYKĄ W PROSZKU DUSIĆ DO MIĘKKOŚCI.DODAĆ POKROJONĄW KOSTKĘ PAPRYKĘ I KONCENTRAT POMIDOROWY DUSIĆ KOLEJNE 10 MIN.
MĄKĘ ROZMIESZAĆ W ODROBINIE WODY DODAĆ DO SERC ,WYMIESZAĆ,ZAGOTOWAĆ ,DOPRAWIĆ DO SMAKU I DANIE GOTOWE.