Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na wykonanie lasagne.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 77
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1157
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 448
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15445
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 77
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1157
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 448
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15445
Składniki
Płaty lasagne przygotuj według przepisu na opakowaniu. Przelej zimną wodą i układaj obok siebie, aby się nie posklejały. Żurawinę zalej wrzątkiem. Marchew i jabłka obierz i zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Na dwóch łyżkach masła podsmaż marchew i jabłka. Dodaj odsączoną żurawinę. Dodaj miód. Pół kostki masła utrzyj z cukrem. Dodaj jajka i budyń. Miksując dodawaj powoli twaróg. Naczynie wysmaruj resztą masła. Układaj kolejno warstwę sera, płaty lasagne, marchew z jabłkiem, lasagne. Powtórz wyłożenie warstw. Ostatnią warstwą powinien być ser. Danie piecz w 175 stopniach C przez ok. 45 minut.