Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dobrze doprawionych wątróbek jest obłędny!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11574
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1242
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12161
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2636
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11574
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1242
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12161
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2636
Składniki
Opłukane i odsączone wątróbki trzeba posiekać na paseczki. Jeśli są jakieś włókna to najlepiej je odciąć. Wątróbkę posypuje się przyprawami, ma być ostro.
Na patelni lekko zrumienia się cebule, potem dodaje paprykę a na koniec czosnek. Gdy czosnek zacznie pachnieć, zwiększa się ogień i dodaje się wątróbkę. Jest posiekana, wystarczy parę razy przemieszać i będzie gotowa. Najlepiej smakuje w białym pieczywie skropione sokiem z cytryny.
Smacznego :)