Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta odsłona drobiowych kotletów wyjątkowo przypadła nam do gustu:). Są miękkie, delikatne w smaku, rozpływają się w ustach. Smażone będą równie smaczne.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 820
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 654
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5572
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4798
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1012
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 820
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 654
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5572
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4798
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1012
Składniki
Filety drobno siekamy. Marchew ścieramy na drobnych oczkach tarki, szczypiorek drobno kroimy.
W misce łączymy ze sobą filety, szczypior, musztardę, marchew, jajka i bułkę tartą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy po czubatej łyżce powstałej masy, formujemy płaskie, okrągłe kotlety. Pieczemy przez 20 minut w temperaturze 180 stopni z termoobiegiem.