Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta odsłona drobiowych kotletów wyjątkowo przypadła nam do gustu:). Są miękkie, delikatne w smaku, rozpływają się w ustach. Smażone będą równie smaczne.
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 11081
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 47
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 403
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 5389
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 41
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 11081
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 47
Cukierki toffi bez cukru to świetna, słodka przekąska w ciągu dnia. Powstają...
Odsłon: 403
Masz ochotę na coś słodkiego? Przygotuj proste rogaliki z marmoladą. Możesz w...
Odsłon: 5389
Jeśli masz dość monotonnego śniadania, to polecamy skosztować chrupiącego baj...
Odsłon: 41
Składniki
Filety drobno siekamy. Marchew ścieramy na drobnych oczkach tarki, szczypiorek drobno kroimy.
W misce łączymy ze sobą filety, szczypior, musztardę, marchew, jajka i bułkę tartą. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy po czubatej łyżce powstałej masy, formujemy płaskie, okrągłe kotlety. Pieczemy przez 20 minut w temperaturze 180 stopni z termoobiegiem.