Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Siekane kotlety z kurczaka z cukinią i koperkiem
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4159
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11387
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6528
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5492
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13553
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5332
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4159
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11387
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6528
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5492
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13553
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5332
Składniki
Cukinię ścieramy na tarce jarzynowej i ostawiamy na kilka minut, aż puści wodę i dokładnie odciskany. Siekamy filet drobno kurczaka. dodajemy cukinię, majonez , mąkę, jajko, sól, pieprz, posiekany koperek i przeciśnięty przez praskę czosnek. Wszystko razem mieszamy. Z przygotowanej masy smażymy kotleciki na rozgrzanym oleju przez kilka minut na średnim ogniu. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego!