Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na pyszne skrzydełka!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 715
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 153
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31344
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 428
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 715
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 153
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31344
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 428
Składniki
Smażymy (na smalcu) na patelni wok. Skrzydełka przygotować (odcinamy końcówkę i przecinamy je na pół). Suszymy je w ręczniku papierowym. Paprykę, cebulę, czosnek kroimy w drobną kostkę. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy skrzydełka i smażymy je aż nabiorą złocistego koloru (cały czas mieszamy). Trwa to ok 20 min. Potem dodajemy paprykę, cebulę i czosnek (mieszamy). Smażymy kolejne 5 min. Potem dodajemy sos sojowy i sos do woku. Smażymy mieszając maksymalnie 5 min. Po tym czasie nasze danie będzie gotowe. Zapraszam do obejrzenia filmu z przygotowań. Link poniżej:-) Życząc smacznego pozdrawiam serdecznie!