Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8108
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8108
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 395
Składniki
Skrzydelka umyj i osusz
Przygotuj marynata : Wymieszaj razem olej,oba ketchupu,chilli,miód oraz przyprawy do kurczaka z plynna przyprawa do zup . Zalej marynata skrzydelka i odstaw na chwilę.
Skrzydełka upiecz w foli około 45min. Podawaj z czym lubisz.