Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wymyśliłam gdy zaczęłam smażyć skrzydełka.Wyszły fantastyczne . Bardzo polecam.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1631
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1939
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1631
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2595
Składniki
Umyte i wysuszone skrzydełka obsmażyć z obu stron na złoty kolor,dać do rondla i podlać odrobiną wody,przykryć i dusić do miękkości. Na tłuszczu spod smażonych skrzydełek smażyć jabłko,truskawki i czereśnie doprawione przyprawami i miodem około 15 min. Doprawić do smaku sokiem z 1/2 cytryny ,minimalną ilością soli. Smacznego życzę!