Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniala kolacja, szybka i bardzo smaczna, ale byc moze taze i obiad wraz z dodatkiem ziemniaczko i surowki.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2190
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23106
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2190
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23106
Składniki
Skrzydelka dokladnie myjemy, osaczamy, dodajemy olej, czosnek pokrojony w talarki, papryke, Kucharek i odstawiamy na ok. 2 godziny
Calosc dajemy na gleboka patelnie, smazymy 3 minutki, podlewamy 0,5 litra wody, przykrywamy pokrywa, dusimy przez ok 35- 40 minut, musi powstac sos dosc gesty, ale nie skwierczacy sie tluszcz, w razie potrzeby, podlewamy jeszcze odrobina wody. Jest to kwestia wyczucia. bardzo smaczne wraz z chlebem na wczesna kolacje. polecam.