Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam,wyszły miękkie i bardzo smaczne:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Umyte skrzydełka obgotować okoł 1/2 godz.Wystudzić obtoczyć w mące i obsmażyć z dwóch stron,wyłożyć na talerz. Na patelnię dać pokrojoną cebulkę,posiekany czosnek,sok z cytryny,ocet winny,miód i chwilę podsmażyć .Dodać śliwki,przyprawy,włożyć skrzydełka z boku dać kawałki gruszki ,podlać odrobiną wody przykryć i dusić do miękkości. Można jeszcze doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego życzę!