Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowane płaty śledziowe podane w jogurcie z młodymi ziemniakami.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36045
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 176
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 311
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 379
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36045
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 176
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 311
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 379
Składniki
Obieramy i gotujemy w osolonej wodzie młode ziemniaki. Na talerzu układamy płaty marynowanych śledzi z kilkoma kleksami jogurtu naturalnego i udekorowanymi plasterkami rzodkiewki oraz pokrojonym szczypiorem, obok układamy ugotowane ziemniaki. Całe danie posypujemy koperkiem. Smacznego!!!