Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowane płaty śledziowe podane w jogurcie z młodymi ziemniakami.
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 21
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 65
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11548
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 187
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 21
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 65
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11548
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 187
Składniki
Obieramy i gotujemy w osolonej wodzie młode ziemniaki. Na talerzu układamy płaty marynowanych śledzi z kilkoma kleksami jogurtu naturalnego i udekorowanymi plasterkami rzodkiewki oraz pokrojonym szczypiorem, obok układamy ugotowane ziemniaki. Całe danie posypujemy koperkiem. Smacznego!!!