Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli szybkie i lekkie danie! Z odrobiną słońca na talerzu!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 896
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 78
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2130
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4150
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 896
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 78
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2130
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4150
Składniki
Ryż ugotować (około 30 minut).
Dynię pokroić na mniejsze kawałki, oprószyć przyprawą garam masala i zapiec w piekarniku przez około 15 minut w 180 stopniach.
Bób ugotować w osolonej wodzie i obrać ze skórek.
Wszystkie składniki wymieszać i podać z uprażonymi (na suchej teflonowej patelni) orzeszkami pinii.