Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli szybkie i lekkie danie! Z odrobiną słońca na talerzu!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 180
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Ryż ugotować (około 30 minut).
Dynię pokroić na mniejsze kawałki, oprószyć przyprawą garam masala i zapiec w piekarniku przez około 15 minut w 180 stopniach.
Bób ugotować w osolonej wodzie i obrać ze skórek.
Wszystkie składniki wymieszać i podać z uprażonymi (na suchej teflonowej patelni) orzeszkami pinii.