Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli szybkie i lekkie danie! Z odrobiną słońca na talerzu!
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 113
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 151
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 255
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 113
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 151
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 255
Składniki
Ryż ugotować (około 30 minut).
Dynię pokroić na mniejsze kawałki, oprószyć przyprawą garam masala i zapiec w piekarniku przez około 15 minut w 180 stopniach.
Bób ugotować w osolonej wodzie i obrać ze skórek.
Wszystkie składniki wymieszać i podać z uprażonymi (na suchej teflonowej patelni) orzeszkami pinii.