Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie mięsne było bardzo lubiane przez naszą rodzinę. Gotowanie jest dość proste, możesz użyć dowolnego mięsa, okazuje się pyszne.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 467
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 83
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2689
Polecam.
Odsłon: 483
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 718
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 467
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 83
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2689
Polecam.
Odsłon: 483
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 718
Składniki
Pokrój cebulę, kapustę, zetrzyj marchewki i marynowane ogórki. Rozgrzej olej roślinny na patelni i smaż najpierw cebulę przez około 1 minutę, a następnie dodaj marchewkę i kapustę. Sól i gulasz pod pokrywką przez 5 minut. Następnie dodaj ogórki i gotuj na wolnym ogniu przez około 3 minuty. Pokrój mięso na żądane plastry i ubij, sól i pieprz. Następnie włóż nadzienie do każdego kawałka i zawiń w kształt rolki.
Umieść na natłuszczonej blasze do pieczenia. Do pozostałego nadzienia dodaj łyżkę majonezu i połóż na wierzchu mięsa. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 ° C przez 35 minut. Smacznego