Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie mięsne było bardzo lubiane przez naszą rodzinę. Gotowanie jest dość proste, możesz użyć dowolnego mięsa, okazuje się pyszne.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Pokrój cebulę, kapustę, zetrzyj marchewki i marynowane ogórki. Rozgrzej olej roślinny na patelni i smaż najpierw cebulę przez około 1 minutę, a następnie dodaj marchewkę i kapustę. Sól i gulasz pod pokrywką przez 5 minut. Następnie dodaj ogórki i gotuj na wolnym ogniu przez około 3 minuty. Pokrój mięso na żądane plastry i ubij, sól i pieprz. Następnie włóż nadzienie do każdego kawałka i zawiń w kształt rolki.
Umieść na natłuszczonej blasze do pieczenia. Do pozostałego nadzienia dodaj łyżkę majonezu i połóż na wierzchu mięsa. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 ° C przez 35 minut. Smacznego