Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie mięsne było bardzo lubiane przez naszą rodzinę. Gotowanie jest dość proste, możesz użyć dowolnego mięsa, okazuje się pyszne.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 745
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 93
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2772
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1292
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 745
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 93
Składniki
Pokrój cebulę, kapustę, zetrzyj marchewki i marynowane ogórki. Rozgrzej olej roślinny na patelni i smaż najpierw cebulę przez około 1 minutę, a następnie dodaj marchewkę i kapustę. Sól i gulasz pod pokrywką przez 5 minut. Następnie dodaj ogórki i gotuj na wolnym ogniu przez około 3 minuty. Pokrój mięso na żądane plastry i ubij, sól i pieprz. Następnie włóż nadzienie do każdego kawałka i zawiń w kształt rolki.
Umieść na natłuszczonej blasze do pieczenia. Do pozostałego nadzienia dodaj łyżkę majonezu i połóż na wierzchu mięsa. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 ° C przez 35 minut. Smacznego