Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie mięsne było bardzo lubiane przez naszą rodzinę. Gotowanie jest dość proste, możesz użyć dowolnego mięsa, okazuje się pyszne.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2373
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1492
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 434
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2373
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1492
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 434
Składniki
Pokrój cebulę, kapustę, zetrzyj marchewki i marynowane ogórki. Rozgrzej olej roślinny na patelni i smaż najpierw cebulę przez około 1 minutę, a następnie dodaj marchewkę i kapustę. Sól i gulasz pod pokrywką przez 5 minut. Następnie dodaj ogórki i gotuj na wolnym ogniu przez około 3 minuty. Pokrój mięso na żądane plastry i ubij, sól i pieprz. Następnie włóż nadzienie do każdego kawałka i zawiń w kształt rolki.
Umieść na natłuszczonej blasze do pieczenia. Do pozostałego nadzienia dodaj łyżkę majonezu i połóż na wierzchu mięsa. Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 ° C przez 35 minut. Smacznego