Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam kotlety z mięsa mielonego drobiowego, zawsze z czymś łącze żeby nie były suche, dziś polecam połączenie z pieczarkami.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1082
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 439
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 437
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1082
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 439
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 437
Składniki
1. Mięso mielimy.
2. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Do mięsa wbijamy jajka.
5. Dodajemy ½ szk. bułki tartej oraz sól.
6. Doprawiamy papryką.
7. Wyrabiamy masę mięsną i robimy kotlety, rozpłaszczamy i nakładamy kilka pieczarek.
8. Zawijamy , obtaczamy w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Kotlety gotowe. 11. Smacznego.