Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam kotlety z mięsa mielonego drobiowego, zawsze z czymś łącze żeby nie były suche, dziś polecam połączenie z pieczarkami.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5730
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1184
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12351
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5199
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5730
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1184
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12351
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5199
Składniki
1. Mięso mielimy.
2. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Do mięsa wbijamy jajka.
5. Dodajemy ½ szk. bułki tartej oraz sól.
6. Doprawiamy papryką.
7. Wyrabiamy masę mięsną i robimy kotlety, rozpłaszczamy i nakładamy kilka pieczarek.
8. Zawijamy , obtaczamy w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Kotlety gotowe. 11. Smacznego.