Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3157
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6642
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3157
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6642
Składniki
Makrelę obrać ze skóry. Usunąć ości.
Mięsko rozgnieść widelcem w salaterce.
Pomieszać z twarogiem.
Dodać pokrojoną drobnitko cebulkę. Obranego, pokrojonego w bardzo drobną kostkę ogórka oraz posiekany koperek.
Dodać pieprz młotkowany wg uznania i sól do smaku.
Dokładnie wymieszać i gotowe.
Można zajadać.
Smacznego.