Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 918
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1859
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6412
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 918
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1859
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6412
Składniki
Makrelę obrać ze skóry. Usunąć ości.
Mięsko rozgnieść widelcem w salaterce.
Pomieszać z twarogiem.
Dodać pokrojoną drobnitko cebulkę. Obranego, pokrojonego w bardzo drobną kostkę ogórka oraz posiekany koperek.
Dodać pieprz młotkowany wg uznania i sól do smaku.
Dokładnie wymieszać i gotowe.
Można zajadać.
Smacznego.