Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 29
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 252
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 776
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 83
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 1659
Polecam smaczny chlebek, który przygotujecie prosto i szybko. Chlebek swoją ś...
Odsłon: 29
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 252
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 776
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 83
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 1659
Składniki
Makrelę obrać ze skóry. Usunąć ości.
Mięsko rozgnieść widelcem w salaterce.
Pomieszać z twarogiem.
Dodać pokrojoną drobnitko cebulkę. Obranego, pokrojonego w bardzo drobną kostkę ogórka oraz posiekany koperek.
Dodać pieprz młotkowany wg uznania i sól do smaku.
Dokładnie wymieszać i gotowe.
Można zajadać.
Smacznego.