Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4314
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7281
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85560
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4314
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7281
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85560
Składniki
Rybę rozmrozić. Najlepiej wyjqć wieczorem, a następnego dnia przystąpić do smażenia. U mnie było tylko pół łyżki wody po rozmrożeniu ryby. Polecam taką rybę. Delikatnie opłukać i dobrze osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na porcje. Posypać pieprzem cytrynowym i solą. Oprószyć po obu stronach mąką wymieszaną z ziołami prowansalskimi. Zamaczać każdy kawałek w rozbełtanych jajkach i smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Gotowe. Smacznego