Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Rybę rozmrozić. Najlepiej wyjqć wieczorem, a następnego dnia przystąpić do smażenia. U mnie było tylko pół łyżki wody po rozmrożeniu ryby. Polecam taką rybę. Delikatnie opłukać i dobrze osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na porcje. Posypać pieprzem cytrynowym i solą. Oprószyć po obu stronach mąką wymieszaną z ziołami prowansalskimi. Zamaczać każdy kawałek w rozbełtanych jajkach i smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Gotowe. Smacznego