Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane w jajku i mące filety miruny podane z pieczonymi ziemniakami i marynowanym ogórkiem.
nóż, patelnia, piekarnik,
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 439
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 100
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 26
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 439
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 100
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 26
Składniki
Filety z miruny doprawiamy solą i ziołowym pieprzem, panierujemy w rozbełtanym jajku i mące. Smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. W między czasie pieczemy bez tłuszczu pokrojone ziemniaki. Usmażone kawałki fileta podajemy z upieczonymi ziemniakami oraz z marynowanym ogórkiem. Smacznego !!!