Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane w jajku i mące filety miruny podane z pieczonymi ziemniakami i marynowanym ogórkiem.
nóż, patelnia, piekarnik,
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31296
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14465
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1384
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31296
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14465
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1384
Składniki
Filety z miruny doprawiamy solą i ziołowym pieprzem, panierujemy w rozbełtanym jajku i mące. Smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. W między czasie pieczemy bez tłuszczu pokrojone ziemniaki. Usmażone kawałki fileta podajemy z upieczonymi ziemniakami oraz z marynowanym ogórkiem. Smacznego !!!