Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i sałatką z warzyw.
Pyszna świąteczna przekąska
Odsłon: 62
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 60
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 683
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1713
Pyszna świąteczna przekąska
Odsłon: 62
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 60
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 683
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1713
Składniki
Doprawione filety solą i ziołowym pieprzem panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce. Smażymy na gorącym tłuszczu do ładnego zarumienienia, po 10 minut z każdej strony.
W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Usmażoną rybę podajemy z ziemniakami i sałatką z warzyw. Smacznego !!!