Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i sałatką z warzyw.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4462
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12116
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6876
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5642
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4462
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12116
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6876
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5642
Składniki
Doprawione filety solą i ziołowym pieprzem panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce. Smażymy na gorącym tłuszczu do ładnego zarumienienia, po 10 minut z każdej strony.
W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Usmażoną rybę podajemy z ziemniakami i sałatką z warzyw. Smacznego !!!