Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i sałatką z warzyw.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113248
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 666
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1177
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 751
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113248
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 666
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1177
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 751
Składniki
Doprawione filety solą i ziołowym pieprzem panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce. Smażymy na gorącym tłuszczu do ładnego zarumienienia, po 10 minut z każdej strony.
W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Usmażoną rybę podajemy z ziemniakami i sałatką z warzyw. Smacznego !!!