Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i sałatką z warzyw.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 503
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 182
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 180
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 503
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 182
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 180
Składniki
Doprawione filety solą i ziołowym pieprzem panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce. Smażymy na gorącym tłuszczu do ładnego zarumienienia, po 10 minut z każdej strony.
W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Usmażoną rybę podajemy z ziemniakami i sałatką z warzyw. Smacznego !!!