Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybka morska, smażona, podana z ziemniakami, sałatką warzywną ze słoja i marynowaną, ostrą papryczką czereśniową.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3831
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414665
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2374
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3831
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414665
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2374
Składniki
Oczyszczone, wymyte tuszki ryby doprawiamy pieprzem cytrynowym. Przykryte wstawiamy do lodówki na godzinę żeby ryby przeszły przyprawami.
Po godzinie ryby smażymy na gorącym oleju z każdej strony na słomkowy kolor.
W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Gdy ryba się usmaży podajemy ją z ugotowanymi ziemniakami, sałatką i ostrymi,marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego :)