Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybka morska, smażona, podana z ziemniakami, sałatką warzywną ze słoja i marynowaną, ostrą papryczką czereśniową.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 127
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 508
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 223
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 127
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 508
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 223
Składniki
Oczyszczone, wymyte tuszki ryby doprawiamy pieprzem cytrynowym. Przykryte wstawiamy do lodówki na godzinę żeby ryby przeszły przyprawami.
Po godzinie ryby smażymy na gorącym oleju z każdej strony na słomkowy kolor.
W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Gdy ryba się usmaży podajemy ją z ugotowanymi ziemniakami, sałatką i ostrymi,marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego :)