Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybka morska, smażona, podana z ziemniakami, sałatką warzywną ze słoja i marynowaną, ostrą papryczką czereśniową.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Składniki
Oczyszczone, wymyte tuszki ryby doprawiamy pieprzem cytrynowym. Przykryte wstawiamy do lodówki na godzinę żeby ryby przeszły przyprawami.
Po godzinie ryby smażymy na gorącym oleju z każdej strony na słomkowy kolor.
W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Gdy ryba się usmaży podajemy ją z ugotowanymi ziemniakami, sałatką i ostrymi,marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego :)