Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój autorski przepis na smaczną tołpygę, smakuje wybornie, warto ten przepis wypróbować.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 84
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 101
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 316
Królowa grilla :)
Odsłon: 116
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 86
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 84
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 101
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 316
Królowa grilla :)
Odsłon: 116
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 86
Składniki
Wykonanie: Filety posypać z każdej strony Vegetą, skropić sokiem z cytryny i odłożyć do lodówki do następnego dnia. Następie zamarynowane filety maczać w rozmąconym jajku, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju powoli z obu stron na złoty kolor. Ryba smakuje wybornie, warto ten przepis wypróbować. Smacznego.