Dania główne Przepis na:
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
wyczyszczoną i pozbawioną łusek rybkę skropić sokiem z cytryny,posypać przyprawą do ryb.Tak przygotowaną rybę dać na pół godziny do lodówki ,aby przeszła przyprawami,po tym czasie obtaczamy ją w mące i smażymy na oleju.SMACZNEGO!
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

Konto usunięte 05 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
a skąd te karasie...wiem....!!!super5 Kto głosował? | Odpowiedz

wioleta333 20 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
super rybki......14 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 20 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Smakowite.14 Kto głosował? | Odpowiedz

Agunkaa 18 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Pyszne byly jak mieszkalam w Polsce,brakuje mi tych ryb,ale ok mam inne,tez sa dobre.14 Kto głosował? | Odpowiedz

Karolina_ 18 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Ja też. xd14 Kto głosował? | Odpowiedz

kibi87 16 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
ale bym rybke zjadła, mniam:)14 Kto głosował? | Odpowiedz