Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i zdrowe danie rybne z sałatką z kapusty i papryk.
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2561
Przepis dnia
Steki z kalafiora z pieczarkami w sosie śmietanowym to danie wegetariańskie,...
Odsłon: 42608
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 546
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 19
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2561
Przepis dnia
Steki z kalafiora z pieczarkami w sosie śmietanowym to danie wegetariańskie,...
Odsłon: 42608
Sznycle królewskie, czyli kotlety z rozpływającego się w ustach, delikatnego...
Odsłon: 546
Tak pysznych ziemniaków nie zrobiłam dotychczas, chociaż robię je dosyć częst...
Odsłon: 19
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 208
Składniki
Obrane ziemniaki wrzucamy do wrzącej osolonej wody, gotujemy do miękkości, odlewamy wodę i odparowujemy. Ziemniaki możemy potłuc lub podawać w całości. W między czasie smażymy panierowane filety z morszczuka na rumiany kolor. Usmażone filety podajemy z ziemniakami i domową sałatką z kapusty i papryk oraz z kilkoma ostrymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!