Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i zdrowe danie rybne z sałatką z kapusty i papryk.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5171
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154727
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1018
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 435
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5171
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154727
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1018
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 435
Składniki
Obrane ziemniaki wrzucamy do wrzącej osolonej wody, gotujemy do miękkości, odlewamy wodę i odparowujemy. Ziemniaki możemy potłuc lub podawać w całości. W między czasie smażymy panierowane filety z morszczuka na rumiany kolor. Usmażone filety podajemy z ziemniakami i domową sałatką z kapusty i papryk oraz z kilkoma ostrymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!