Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne. Doskonałe do obiadu i pyszna przekąska. Soczyste, chrupiące o oryginalnym smaku. Najlepsze na ciepło.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1898
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 29
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 783
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 924
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 232
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1898
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 29
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 783
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 924
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 232
Składniki
Pieczarki dokładnie myjemy, osuszamy na ręczniku papierowym. Olej przelewamy do niewielkiego saganka o grubym dnie na wysokość 4 cm i rozgrzewamy. Jajko z przyprawą, solą i pieprzem roztrzepujemy w miseczce. Pieczarki najpierw maczamy w jajku, następnie dokładnie w bułce tartej, otrzepujemy z jej nadmiaru i wrzucamy na rozgrzany olej. Smażymy z dwóch stron na rumiano. Gotowe odsączamy na ręczniku papierowym. Można podawać jako samodzielne danie, z pieczywem lub z ziemniakami do obiadu.