Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-08-2011
Szybkie danie w sam raz nadające się na obiad lub kolację.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2482
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1878
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1630
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1573
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2482
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1878
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1630
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1573
Składniki
► Mięso umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym, okroić i odciąć luźniejsze części, rozbić tłuczkiem przez folię. ► Rozkłócone jajko przyprawić z solą i pieprzem, osobno zmieszać tarty parmezan z tartą bułką i czosnkiem w proszku. Mięso maczać w jajku i obtoczyć w przygotowanej panierce. ► Mięso smażyć w patelni na rozgrzanym tłuszczu z dwóch stron, aż nabierze złotobrązowego koloru.