Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki o delikatnym smaku do których nadają się np:ostre sosy,surówki,smażona cebulka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8480
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8480
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Ryż ugotować,przestudzić.Pestki dyni zmielić.Koperek posiekać.
Oddzielić białka od żółtek.Z białek ubić sztywną pianę.Do piany dodawać kolejno mąkę,żółtka,ryż,zmielone pestki dyni,koperek,szczyptę gałki,oliwę i sos sojowy.Wymieszać wszystko delikatnie,doprawić pieprzem i solą a następnie smażyć małe placuszki.