Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki o delikatnym smaku do których nadają się np:ostre sosy,surówki,smażona cebulka.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31395
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14958
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1404
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31395
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14958
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1404
Składniki
Ryż ugotować,przestudzić.Pestki dyni zmielić.Koperek posiekać.
Oddzielić białka od żółtek.Z białek ubić sztywną pianę.Do piany dodawać kolejno mąkę,żółtka,ryż,zmielone pestki dyni,koperek,szczyptę gałki,oliwę i sos sojowy.Wymieszać wszystko delikatnie,doprawić pieprzem i solą a następnie smażyć małe placuszki.