Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki o delikatnym smaku do których nadają się np:ostre sosy,surówki,smażona cebulka.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 691
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 35
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 60
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 243
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 392
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 691
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 35
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 202
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 60
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 243
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 392
Składniki
Ryż ugotować,przestudzić.Pestki dyni zmielić.Koperek posiekać.
Oddzielić białka od żółtek.Z białek ubić sztywną pianę.Do piany dodawać kolejno mąkę,żółtka,ryż,zmielone pestki dyni,koperek,szczyptę gałki,oliwę i sos sojowy.Wymieszać wszystko delikatnie,doprawić pieprzem i solą a następnie smażyć małe placuszki.