Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa dobra dla tych, którzy lubią bawić się z ośćmi . Ja od czasu do czasu lubię, jeśli ryba jest smaczna i zdrowa. A że sardynki są zdrowe, czemu nie?
Patelnia, naczynie na bułkę tartą
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 29
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 53
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 47
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2551
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 29
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 53
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 47
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2551
Składniki
Jeśli mamy wypatroszone i oczyszczone z łusek ryby, posypujemy wszystkimi suchymi przyprawami oraz smarujemy czosnkiem.
Następnie obtaczamy ryby bułce tartej
Rozgrzewamy olej na patelni i smażymy z obu stron aż ryba się zarumieni.
Podajemy z ziemniakami oraz zielonym groszkiem.