Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa dobra dla tych, którzy lubią bawić się z ośćmi . Ja od czasu do czasu lubię, jeśli ryba jest smaczna i zdrowa. A że sardynki są zdrowe, czemu nie?
Patelnia, naczynie na bułkę tartą
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6043
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6043
Składniki
Jeśli mamy wypatroszone i oczyszczone z łusek ryby, posypujemy wszystkimi suchymi przyprawami oraz smarujemy czosnkiem.
Następnie obtaczamy ryby bułce tartej
Rozgrzewamy olej na patelni i smażymy z obu stron aż ryba się zarumieni.
Podajemy z ziemniakami oraz zielonym groszkiem.