Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone udka i filet z kaczki, podane z ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty, ogórka i papryki.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1582
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8787
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3154
Polecam.
Odsłon: 1963
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1582
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8787
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3154
Polecam.
Odsłon: 1963
Składniki
Wymyte i wyczyszczone kawałki kaczki nacieramy wymieszanymi przyprawami, zakrywamy folią spożywczą i wkładamy do lodówki na godzinę. Po godzinie smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone udka i filet podajemy z ugotowanymi ziemniakami i sałatką warzywną. Smacznego!!!