Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone udka i filet z kaczki, podane z ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty, ogórka i papryki.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 587
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1349
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 587
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1349
Składniki
Wymyte i wyczyszczone kawałki kaczki nacieramy wymieszanymi przyprawami, zakrywamy folią spożywczą i wkładamy do lodówki na godzinę. Po godzinie smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone udka i filet podajemy z ugotowanymi ziemniakami i sałatką warzywną. Smacznego!!!