Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie w stylu azjatyckim z makaronem i krewetkami, z sosem o słodko-czosnkowym aromacie z orzechową nutą.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 262
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2922
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1839
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3553
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28979
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 262
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2922
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1839
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3553
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28979
Składniki
Krewetki podsmażamy.
Makaron przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
Czosnek, imbir, orzeszki ziemne miksujemy razem a następnie mieszamy z sosem sojowym i sosem chilli.
Pokrojoną cebulę i papryczkę podsmażamy i odkładamy na talerz.
Smażymy ugotowany makaron i polewamy go gotowym sosem z orzeszków, dodajemy krewetki.
Całość skrapiamy z sokiem z limonki.
Gotowe danie dekorujemy smażoną cebulą i papryczką chilli.