Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany, smażony dorsz podany z ziemniakami i surówką z kapusty, marchwi i papryki.
Bardzo ciężko robiło mi się zdjęcia, bo już szybko chciałam schrupać te pyszn...
Odsłon: 284
Piernik jest mięciutki i wilgotny dzięki wlaniu w ostatniej chwili wrzącej wody.
Odsłon: 413
Bardzo ciężko robiło mi się zdjęcia, bo już szybko chciałam schrupać te pyszn...
Odsłon: 284
Piernik jest mięciutki i wilgotny dzięki wlaniu w ostatniej chwili wrzącej wody.
Odsłon: 413
Składniki
Na gorącej patelni z olejem smażymy panierowane w jajku i bułce tartej posolone, popieprzone kawałki polędwicy z dorsza. Smażymy z obu stron na złoty kolor, w między czasie gotujemy ziemniaki, odlewamy i odparowujemy i wkładamy na talerz oraz usmażoną polędwicę z dorsza i sałatkę warzywną. Smacznego!!!