Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany, smażony filet rybny podany z ziemniakami i sałatką zrobioną z pomidorów, cebuli i jogurtu naturalnego.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5817
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 13982
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 311
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5817
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 13982
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 311
Składniki
Kroimy pomidory w plasterki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonych pomidorów dodajemy cebulę, jogurt, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy. Filety z Miruny doprawiamy solą i ziołowym pieprzem, panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. W międzyczasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Usmażone kawałki fileta podajemy z ziemniakami posypanymi koprem i sałatką z pomidorów. Smacznego !!!