Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany, smażony filet rybny podany z ziemniakami i sałatką zrobioną z pomidorów, cebuli i jogurtu naturalnego.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 290
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 290
Składniki
Kroimy pomidory w plasterki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonych pomidorów dodajemy cebulę, jogurt, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy. Filety z Miruny doprawiamy solą i ziołowym pieprzem, panierujemy w rozbełtanym jajku i tartej bułce i smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. W międzyczasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Usmażone kawałki fileta podajemy z ziemniakami posypanymi koprem i sałatką z pomidorów. Smacznego !!!