Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Typowo wegetarianskie,dobre zwaszcza ziemniaki,ale co dzien jesc bym tego nie chciala.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 760
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424930
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10687
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 760
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424930
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10687
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336961
Składniki
soczewice ugotowac,moze byc z puszki,ostudzona zmiksowac z czosnkiem,pietruszka,koledra,pod koniec dodac make,jajo,oliwe z oliwek sol,pieprz i sok z cytryny,konsystecja musi byc podobna do miesa na kotlety mielone,musi sie dobrze zlepiac,z ciasta formowac kotleciki i smazyc na rozgrzanej oliwie z obu stron na zloto.
ziemniaki umyc,pokroic na osemki,ukladac na blaszce do pieczenia posypac przyprawami,polac oliwa i piec w nagrzanym piekarniku 200c 25-30 min podawac z czerwona kapusta,u mnie kiszona,ale moze byc gotowana.