Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta ryba pod maślano - ziołową chrupiącą kruszonką.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10727
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3402
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2413
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10727
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3402
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2413
Składniki
Panade: Chleb drobniutko kruszymy. Szczypiorek siekamy. Mieszamy to z masłem , musztardą , sokiem i przyprawami. Z masy formujemy wałek. Dzielimy na 4 równe części. Formujemy prostokąty o wielkości kawałków ryb. Zawijamy w folię i wkładamy do zamrażalnika na ok. godzinę ( ważne! ) Dalej: Ryby oczyścić. Oprószyć z każdej strony solą i pieprzem. Ułożyć w formie do zapiekania. Na rybach ułożyć kawałki zamrożonej kruszonki. Wstawić do nagrzanego do ok. 180C piekarnika na ok. 15 - 20 minut. ( Ryba ma się upiec a kruszonka zezłocić ). Zajadamy gorące z ulubionymi dodatkami! Smacznego!