Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta ryba pod maślano - ziołową chrupiącą kruszonką.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25972
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3393
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1435
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25972
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3393
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1435
Składniki
Panade: Chleb drobniutko kruszymy. Szczypiorek siekamy. Mieszamy to z masłem , musztardą , sokiem i przyprawami. Z masy formujemy wałek. Dzielimy na 4 równe części. Formujemy prostokąty o wielkości kawałków ryb. Zawijamy w folię i wkładamy do zamrażalnika na ok. godzinę ( ważne! ) Dalej: Ryby oczyścić. Oprószyć z każdej strony solą i pieprzem. Ułożyć w formie do zapiekania. Na rybach ułożyć kawałki zamrożonej kruszonki. Wstawić do nagrzanego do ok. 180C piekarnika na ok. 15 - 20 minut. ( Ryba ma się upiec a kruszonka zezłocić ). Zajadamy gorące z ulubionymi dodatkami! Smacznego!