Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta ryba pod maślano - ziołową chrupiącą kruszonką.
Panade:
Chleb drobniutko kruszymy.
Szczypiorek siekamy.
Mieszamy to z masłem , musztardą , sokiem i przyprawami.
Z masy formujemy wałek.
Dzielimy na 4 równe części.
Formujemy prostokąty o wielkości kawałków ryb.
Zawijamy w folię i wkładamy do zamrażalnika na ok. godzinę
( ważne! )
Dalej:
Ryby oczyścić.
Oprószyć z każdej strony solą i pieprzem.
Ułożyć w formie do zapiekania.
Na rybach ułożyć kawałki zamrożonej kruszonki.
Wstawić do nagrzanego do ok. 180C piekarnika na ok. 15 - 20 minut.
( Ryba ma się upiec a kruszonka zezłocić ).
Zajadamy gorące z ulubionymi dodatkami!
Smacznego!
Pyszne i delikatne w smaku paluszki rybne robione w domu od podstaw. Przepis...
Odsłon: 7604
Z nutą rozmarynu, danie kuchni perskiej z książki Persiana.
Odsłon: 1759
Dziś mamy piątek weekendu początek a że mieliśmy dziś ochotę na rybkę, więc j...
Odsłon: 5866
Kotlety z cukinii i ziemniaków łączą w sobie dwa ulubione w sezonie letnim wa...
Odsłon: 533
Po wielu próbach przyrządzania szaszłyka mogę pokusić się o stwierdzenie, że...
Odsłon: 286
To ciasto nazywajcie jak chcecie ja nazwałem super ciasto i jest ono z tych t...
Odsłon: 418
Jajecznica przygotowana z ostrych papryczek chili, pomidorków daktylowych, ce...
Odsłon: 178
Pyszna propozycja taniego dania obiadowego z resztek mięsa pozostałych z nied...
Odsłon: 211
Chrupiące plastry ogórków w sosie keczupowym pasują do domowych hamburgerów,...
Odsłon: 251
Kotlety z cukinii i ziemniaków łączą w sobie dwa ulubione w sezonie letnim wa...
Odsłon: 533
Po wielu próbach przyrządzania szaszłyka mogę pokusić się o stwierdzenie, że...
Odsłon: 286
To ciasto nazywajcie jak chcecie ja nazwałem super ciasto i jest ono z tych t...
Odsłon: 418
Jajecznica przygotowana z ostrych papryczek chili, pomidorków daktylowych, ce...
Odsłon: 178
Pyszna propozycja taniego dania obiadowego z resztek mięsa pozostałych z nied...
Odsłon: 211
Chrupiące plastry ogórków w sosie keczupowym pasują do domowych hamburgerów,...
Odsłon: 251
Składniki
Panade: Chleb drobniutko kruszymy. Szczypiorek siekamy. Mieszamy to z masłem , musztardą , sokiem i przyprawami. Z masy formujemy wałek. Dzielimy na 4 równe części. Formujemy prostokąty o wielkości kawałków ryb. Zawijamy w folię i wkładamy do zamrażalnika na ok. godzinę ( ważne! ) Dalej: Ryby oczyścić. Oprószyć z każdej strony solą i pieprzem. Ułożyć w formie do zapiekania. Na rybach ułożyć kawałki zamrożonej kruszonki. Wstawić do nagrzanego do ok. 180C piekarnika na ok. 15 - 20 minut. ( Ryba ma się upiec a kruszonka zezłocić ). Zajadamy gorące z ulubionymi dodatkami! Smacznego!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z cukinii i ziemniaków
Dania główne
GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ PALONĄ
Dania główne
Kotlety mielone Kung Fu
Dania główne
Polędwiczki z makaronem
Kotlety z cukinii i ziemniaków
Kotlety z cukinii i ziemniaków łączą w sobie dwa ulubione w sezonie letnim wa...
Odsłon: 533
GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ PALONĄ
Uwielbiam gołąbki w różnej postaci, do tego przepisu zainspirował mnie intern...
Odsłon: 97