Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta ryba pod maślano - ziołową chrupiącą kruszonką.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118758
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8687
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3175
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2532
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118758
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8687
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3175
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2532
Składniki
Panade: Chleb drobniutko kruszymy. Szczypiorek siekamy. Mieszamy to z masłem , musztardą , sokiem i przyprawami. Z masy formujemy wałek. Dzielimy na 4 równe części. Formujemy prostokąty o wielkości kawałków ryb. Zawijamy w folię i wkładamy do zamrażalnika na ok. godzinę ( ważne! ) Dalej: Ryby oczyścić. Oprószyć z każdej strony solą i pieprzem. Ułożyć w formie do zapiekania. Na rybach ułożyć kawałki zamrożonej kruszonki. Wstawić do nagrzanego do ok. 180C piekarnika na ok. 15 - 20 minut. ( Ryba ma się upiec a kruszonka zezłocić ). Zajadamy gorące z ulubionymi dodatkami! Smacznego!